LICHAAMSBEHANDELINGEN

EMOTIONELE MASSAGE

De “Emotionele Massage” heeft belangrijke werkingen op het lichaam zoals:

- losmaken van de gewrichten-
- stimulatie van de spieren en de zenuwen
- een integrale kalmerende werking.

Als we de Emotionele Massage vertalen naar de Chinese terminologie, dan vertegenwoordigt de massage de TAO: in de TAO zijn 2 belangrijke aspecten: YIN en YANG.

YIN wat betreft de dieptewerking zoals energie en bloedsomloop
   
YANG wat betreft de kalmerende oppervlakte werking. 

Eén van de redenen voor toepassing van de Emotionele Massage door de schoonheidsspecialist is: Veel huidproblemen hebben een interne oorzaak. Met deze massage kan men blokkades in het lichaam opheffen, waardoor iemand zich beter gaat voelen. Als men zich beter gaat voelen, gaat men er ook beter uitzien.

GEZICHTSMASSAGE

De gezichtsmassage is ook gebaseerd op de principes van de emotionele lichaamsmassage. Om een meer intersievere en complete massage te verkrijgen, worden in deze gezichtsmassage ook verschillende technieken samengevoegd zoals lymfe-drainage, drukpunt- en bindweefselmassage etc. Verder wordt er heel veel nadruk op de ademhaling gelegd.


Emotionele Gezichtsmassage/Bindweefsel€ 51,50  45 min
Emotionele Lichaamsmassage/Anti-stress€ 72,50100 min    
Emotionele Rugmassage (gehele achterkant tot aan hoofdmassage)€ 51,5060 min


BREAST LIFE

De borsten zijn het embleem van vrouwelijkheid en verleiding:
- Een bron van leven en liefde voor de baby
- Een bron van schoonheid en sensualiteit voor de man

Juist om tegemoet te komen aan uw wens om altijd verleidelijk te blijven, heeft het Claride laboratorium Breast Life ontwikkeld: een nieuwe en effectieve behandelingsmethode voor mooiere borsten.
Deze verstevigende en verzorgende schoonheidsbehandeling verbetert het uiterlijk van verslapte borsten en heeft vooral effect als preventieve behandelingsmethode op de jongere en stevigere huid, door deze te voeden, te hydrateren en elasticiteit te geven om zo verslapping en striae tegen te gaan door de huidcellen te reactiveren en te stimuleren.

Een uur van aangenaam relaxen om de schoonheid van uw huid te herontdekken.

BREAST LIFE VOORKOMEN EN VERBETEREN

Prijs € 80,= - duur 60 min.

Prijs voor 3x 60 min. kuur € 235,= (inclusief verzorgingsset)


THE ART OF BELLABACI MASSAGE

Bellabaci Body cup massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese Cupping Therapie.. Deze massage wordt gedaan met Bellabaci siliconen vacuüm cups, waardoor deze behandeling ideaal is voor iedereen die last heeft van o.a.: pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn, migraine en striae. Het doet wonderen op de rug, buik en armen - eigenlijk zullen bijna alle gebieden van het lichaam reageren op deze unieke behandeling.

De therapeutische gevolgen van de Bellabaci cup behandeling kunnen zijn:

Het verminderen van obstipatie, activeren van de (huid)stofwisseling, het verbeteren van de elasticiteit van de huid, blokkades worden opgeheven, gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd en het verbetert de spierspanning.

Bij gebruik op de rug of op gespannen, pijnlijke spieren helpt het tevens:

vet en vochtophopingen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en gifstoffen en andere afvalstoffen te elimineren uit de spieren. Het toniseert de huid waardoor strakkere contouren ontstaan, het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie, regelt het autonome zenuwstelsel en in het algemeen ontspant en verjongt het het lichaam. 


Cupping Anti-Cellulite€ 72,5060 min
Cupping Body Cups Massage (oa ontgiften etc)€ 72,5060 min
Cupping/Magneten (schijven) gezichtsmassage€ 51,5045 minWilt u als klant ook thuis uwzelf behandelen, dan kan dat!

Volg gewoon vijf eenvoudige stappen:
1. Gebruik voldoende olie, douchegel of crème op het gebied om een soepele beweging te vergemakkelijken
2. Knijp in de Bellabaci cup in het midden
3. Zet de Bellabaci cup "nek" goed op de huid en laat los
4. Gebruik rechte, cirkelvormige en zigzagbewegingen om het gebied te masseren
5. Na het masseren van de zone met de Bellabaci cup richting het hart omhoog draineren in de richting van de dichtstbijzijnde lymfklieren (naar het hart toe masseren).

Deze techniek is eenvoudig en vereist geen speciale voorbereiding. De resultaten zijn verbluffend. De massage mag niet pijnlijk zijn,.Knijp de cup zodanig dat het voor u comfortabel is, en verhoog geleidelijk de zuigkracht.

Mensen ervaren vaak diepe warmte en een tintelend gevoel, lang nadat ze klaar zijn. Dit komt door de verbeterde bloedcirculatie naar het desbetreffende gebied. De resultaten zijn cumulatief. Ingeval van een hardnekkig probleem kan men de cup op het gebied wat langer laten staan. Dit zal een roodachtige "kus" achterlaten - wat aangeeft dat toxines worden verwijderd. De "Cup Kiss" duurt een paar dagen en is niet pijnlijk.

Een dagelijkse massage van acht minuten geeft ongelooflijke resultaten!


ONTSPANNENDE ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam. Je spieren en gewrichten worden losser om ruimte te maken voor je baby en je lichaam voor te bereiden op de bevalling. Hierdoor kun je last krijgen van rug-, nek- en bekkenklachten. Een zwangerschapsmassage helpt je te ontspannen en je lichamelijke klachten te verminderen.
Massage verbetert bovendien de doorbloeding en het lymfevatenstelsel. Daardoor wordt de placenta beter doorbloed en komen meer zuurstof en voedingsstoffen bij je baby terecht en wordt de afvoer afvalproducten bevorderd.

Het extra gewicht dat je met je meedraagt kan verschillende klachten veroorzaken. Vooral de lage rug, nek, schouders, benen en voeten kunnen pijnlijk zijn. Ook stress en/of angst voor de bevalling, slecht slapen en hormonale veranderingen kunnen redenen zijn om je lekker te laten masseren. Een zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat je je op een positieve manier op je lichaam concentreert.
Tijdens een zwangerschapsmassage komt je hoofd even helemaal tot rust. Je spieren worden losser en soepeler en je ademhaling wordt dieper. Deze massages zijn vooral geschikt om klachten als pijn in de onderrug, kramp en vermoeidheid te voorkomen of te verminderen.

In de eerste drie maanden van je zwangerschap worden massages afgeraden en ook in de maanden erna kies je natuurlijk niet voor een stevige sportmassage. Het gaat vooral om ontspanning en daarvoor zijn lichte aanrakingen voldoende. Doordat het zenuwstelsel wordt gekalmeerd, komt endorfine vrij. Dit gelukshormoon zorgt ervoor dat je baby zich prettig voelt.
Een drukke baby kan door zwangerschapsmassage opeens rustig worden of juist omgekeerd. Een baby van een moeder die maar rond blijft rennen, wordt vaak juist beweeglijk als je tijdens de massage tot rust komt en als er contact met hem gemaakt wordt. Ook na de bevalling kan massage je helpen om te herstellen en te ontspannen.

Prijs v/a € 45,= duur van de behandeling 45 min.